5 december 2023

Demir Studentenzwier - Jong N-VA Leuven

Een beetje rebelsheid kan de wereld veranderen. Zuhal Demir, leading lady van de Vlaamse regering, weet dat als geen ander. Op 5 december komt ze in het kader van haar studententournee naar Leuven! Ze zal het hebben over haar jeugd en haar werk als Vlaams minister van justitie, omgeving, energie en toerisme. Zuhal blikt ook vooruit naar de belangrijke verkiezingen van 2024 en zal het over haar strijdpunten hebben.


De deuren openen vanaf 19u30. De lezing vangt aan om 20u en zal ongeveer een uur in beslag nemen. Na de lezing kunnen vragen gesteld worden en trakteert Jong N-VA op een gratis vat. Het is ook mogelijk om Zuhal haar boek aan te kopen en te laten signeren.

Deelnemen is gratis, maar je moet wel op voorhand inschrijven. De plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij!


PRAKTISCH

Wat? Zuhal Demir Studentenzwier

Wanneer? Dinsdag 5 december 2023. 19u30 openen de deuren. 20u start lezing.

Waar? KUL – Max Weber, Parkstraat 51, 3000 Leuven

daarna GRATIS VAT.

Demir Studentenzwier - Jong N-VA Leuven

5de KWISTET-quiz van Jong N-VA Oostende

Test uw kennis tijdens de 5de editie van de KWISTET-quiz. Deze algemene quiz vindt plaats op vrijdag 24 november in Duin en Zee.

24 november 2023

Agenda-item bekijken

Algemene quiz - Jong N-VA Edegem

Kom mee quizzen op de derde editie van onze algemene kennisquiz! Net als vorige jaren zijn er weer mooie prijzen te winnen.

24 november 2023

Agenda-item bekijken

Quiz Jong N-VA Izegem

Van 18 tot 24 december gaat de Warmste week terug door in Brugge. Dit jaar met als thema ‘Opgroeien zonder zorgen’, een thema die ons als jongerenpartij nauw aan het hart ligt. Daarom gaat ook een deel van de opbrengst naar De Warmste Week. Dit jaar organiseren we dus terug met jong N-VA Izegem onze ‘Warmste Quiz’!

9 december 2023

Agenda-item bekijken

Demir Studentenzwier - Jong N-VA UGENT

Een beetje rebelsheid kan de wereld veranderen. Zuhal Demir, leading lady van de Vlaamse regering, weet dat als geen ander. Op 12 december komt ze in het kader van haar studententournee naar Gent!

12 december 2023

Agenda-item bekijken

Demir Studentenzwier - Jong N-VA VUB

Een beetje rebelsheid kan de wereld veranderen. Zuhal Demir, leading lady van de Vlaamse regering, weet dat als geen ander. Op 13 december komt ze in het kader van haar studententournee naar Brussel!

13 december 2023

Agenda-item bekijken

Quiz Jong N-VA Beveren

Ga op zoek naar uw slimste quizvrienden en markeer 27 januari 2024 alvast in uw agenda, want Jong N-VA Beveren organiseert voor de derde keer een quizavond!

27 januari 2024

Agenda-item bekijken

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x