27 oktober 2023

Jong N-VA Familie & Vriendencantus, Antwerpen editie!

Beste leden, comillitones, vrienden en sympathisanten,

Met veel geduld, verzoeken en volharding is het moment eindelijk daar: een welgeliefde cantus, georganiseerd door de Jong N-VA-familie in het kloppende hart van Antwerpen! We nodigen jullie van harte uit om deel te nemen aan een avond doordrenkt met kameraadschap, toffe Vlaamse liedjes, studentikoze tradities en natuurlijk... schuimend bier!

Kom samen met ons lachen, zingen en klinken op deze speciale familie- en vriendencantus, georganiseerd door Jong N-VA Antwerpen, Jong N-VA District Antwerpen en Jong N-VA StuAnt. Het wordt een avond om samen onze Vlaamse tradities te vieren en onze kelen te smeren met het beste schuimende bier! Voor zij die geen alcohol drinken, jullie zijn zeker ook welkom aangezien er ook water wordt voorzien.

Dit is de perfecte gelegenheid om onze banden te versterken, herinneringen te creëren en te genieten van een avond vol plezier. Of je nu een doorgewinterde cantusganger bent of voor de eerste keer meedoet, iedereen is welkom op deze vrienden- en familiecantus!
Mis deze kans niet om samen met ons een onvergetelijke avond te beleven. Reserveer je plekje en schrijf je tijdig in door te klikken op de link beneden (VOL=VOL). Samen maken we er een geweldige avond van! De deuren gaan open vanaf 19u45; er is een vestiaire voorzien. Het Io Vivat begint om 20u15! Voor zij die een codex hebben, neem deze dan zeker mee. Voor zij die er geen hebben, geen nood! Wij voorzien ook gelegenheidscodices.

Tot dan en Were di!

IN HET KORT

Wat? Familie & Vriendencantus, georganiseerd door de Jong N-VA-Familie in Antwerpen.
Waar? Den Aalmoezenier; Aalmoezenierstraat 46/4, 2000 Antwerpen.
Wanneer? Vrijdag 27 oktober, Deuren 19u45 – Io Vivat 20u15.
Prijs? Studenten € 10, niet-studenten € 15.

Inschrijven kan via de knop hieronder:Tags:

Lokaal
Jong N-VA Familie & Vriendencantus, Antwerpen editie!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x