HomeAgendaJong N-VA Wommelgem viert haar 1-jarig bestaan!
19
mei
2017

Jong N-VA Wommelgem viert haar 1-jarig bestaan!

In mei bestaat onze werking 1 jaar en dat moet gevierd worden. Komen jullie samen met  ons het eerste kaarsje uitblazen?  
Op vrijdag 19 mei zijn jullie van harte welkom in de Kandonck (Volkaertslei 29, Wommelgem). Vanaf 19 uur worden jullie ontvangen met een hapje en een drankje.  
Met het oog op de verkiezingen, die met rasse schreden dichterbij komen, willen wij graag een brainstormronde organiseren. Een fantastisch idee? Een opmerking of suggestie? Wij luisteren graag en nemen deze ideeën mee voor het verkiezingsprogramma.  Deze brainstorm gaat om 19u30 van start.  Aansluitend zal kamerlid Yoleen Van Camp een interessante uiteenzetting geven. Nadien wordt er stevig feest gevierd met frietjes en een drankje (of meer).  

We kunnen tevreden terugblikken op een intensief eerste jaar. Wij willen jullie via deze weg dan ook    hartelijk bedanken voor jullie  steun, lidmaatschap en talrijke aanwezigheid op onze evenementen en  initiatieven. Ons eerste, en wel erg geslaagde, jaar gaan we goed vieren. Hopelijk zijn jullie erbij! 

Tot dan? 

     

jongnvafeest