Home Agenda Webinar met Sander Loones - Confederalisme en het falen van de Belgische staatsstructuur
06
mei
2021

Webinar met Sander Loones - Confederalisme en het falen van de Belgische staatsstructuur

Online

Op 6 mei verwelkomen Jong N-VA Deurne en Jong N-VA Antwerpen oud-minister en federaal volksvertegenwoordiger Sander Loones. Sander zal een uiteenzetting doen omtrent een pertinent onderwerp: "Confederalisme en het falen van de Belgische staatsstructuur." Wat enorm duidelijk is geworden tijdens deze pandemie is dat het Belgische federale niveau niet werkt, en Sander zal een duidelijke toekomstvisie uiteenzetten.

"Sander studeerde rechten en specialiseerde zich in asiel- en migratiebeleid. Hij was al als student politiek actief bij de Volksunie Jongeren (VUJO). Politiek zit dan ook in de genen van de familie Loones. Zijn vader Jan Loones was Vlaams Parlementslid en senator, en zijn grootvader, Honoré Loones, was burgemeester van Oostduinkerke. Daar woont Sander vandaag met zijn vrouw en drie kinderen. Hij is er tevens gemeenteraadslid in de oppositie."

De webinar start om 20u00, en na inschrijven zal u de dag van de webinar een herinneringsmail ontvangen met daarin een link naar de webinar.

Schrijf je dus zeker in via de registratielink! 

Datum & uur

06/05/21 om 20u

Contactpersoon

JORGE GONZALEZ