HomeIk ga mee op ZomerTreffen naar Namen

Ik ga mee op ZomerTreffen naar Namen

ZomerTreffen namen

 

ZomerTreffen 2020 gaat door. De voorbereidingen voor het programma worden volop getroffen, later meer hierover. Het Zomertreffen zal anders zijn. We zullen tijdens ons verblijf leven in onze leefbubbel van 30 deelnemers. Tijdens de lezingen gaan we op voldoende afstand moeten zitten. Mondmaskers en handgel gaan deel uitmaken van onze handbagage en worden voorzien.

We gaan van 18 juli tot 22 juli naar Namen. We verblijven in de jeugdherberg aan de Maas waar we een volledige vleugel voor Jong N-VA hebben. De definitieve prijs zal rond de 100 a 150 euro zijn, maar wel vol pension. 

De inschrijving zal definitief zijn na betaling van het inschrijfgeld. Hiervoor zal je nog een afzonderlijke uitnodiging tot betaling ontvangen.

Deze gegevens zijn nodig voor het bezoek aan sommige instellingen.

Medische gegevens en contactpersonen

Voor je veiligheid vragen we aantal medische gegevens en contactpersonen op.

Contactpersoon die we mogen contacteren in noodgeval

Huisarts

De gegevens worden niet doorgegeven aan derden en worden enkel gebruikt voor communicatie rond dit specifieke evenement. De informatie over je gezondheidstoestandd wordt niet doorgegeven, tenzij aan (medische) hulpverleners en wordt bijgehouden binnen de organisatie.  De dieetvoorkeur en allergieën worden uiteraard doorgegeven aan de kookploeg.