Home Jong N-VA Congres - Eigen Koers - inschrijving

Jong N-VA Congres - Eigen Koers - inschrijving

Van 29 oktober tot 31 oktober organiseert Jong N-VA zijn inhoudelijk congres 'Eigen Koers'. Het congres gaat door in het Felix Pakhuis in Antwerpen.

Onze Eigen Koers is het hoogtepunt van een lang traject van ideeën bundelen, teksten schrijven en vergaderingen organiseren met dit weekend als ontknoping.

Wil je graag mee debatteren? Vul dan hieronder het formulier in. Bekijk zeker ook de agenda van het congresweekend!

 

Congres Eigen Koers

Het congres gaat door in de zalen van het Felix Pakhuis in Antwerpen. Hieronder vind je de planning van het weekend.

Vrijdag 29 oktober

  • 19u - ontvangst en registratie
  • 19u30 tot 21u30 - Openingszitting & commissie onafhankelijkheid.
  • 22u - kroegentocht met Jong N-VA StuAnt

Zaterdag 30 oktober

  • 09u - onthaal en registratie nieuwe leden
  • 09u30 tot 12u30 - Commissies Economie en Veiligheid & Justitie
  • 12u30 - broodjesmaaltijd aangeboden door Jong N-VA
  • 13u30 tot 16u30 - Commissies Europa en Welzijn
  • 16u30 - koffie en gebak
  • 18u30 - slotzitting
  • 20u00 - receptie en wandelbuffet (50,00 euro) 
Duid de verschillende dagdelen aan dat je aanwezig zal zijn. De deelname aan het congres kost 35 euro. In deze prijs zitten het eten op vrijdagavond en zaterdagmiddag, en drank tijdens het congres. Het walking dinner op zaterdagavond kost 50 euro extra.
Voor de receptie en het wandelbuffet kan je hier inschrijven. Volg je een dieet voor je maaltijden, dan mag je dit bij de opmerkingen onderaan doorgeven.

Het verblijf

Jong N-VA organiseert voor het congresweekend een verblijf in het Antwerp Student Hostel (The ASH), gelegen Italiëlei 237. Dit ligt op wandelafstand van onze congreslocatie, en op zo'n vijf minuten van het station Antwerpen-Centraal. Ook biedt het hostel genoeg parkeergelegenheid voor fietsen. In de overnachting zijn lakens en ontbijt inbegrepen. Je kan inchecken vanaf 17u.

 

Er zijn drie overnachtformules (zie hieronder). De formule geldt telkens voor één persoon per twee nachten, met ontbijt en bedlinnen. Voor kamers van twee personen mag je in de opmerking doorgeven met wie je samen wilt liggen.
Geef hier je kamergenoot als 2de personen door of, je dieet zoals allergieën voor de maaltijden.

Gelieve het totale bedrag te betalen op het rekeningnummer van Jong N-VA: BE14 7330 0911 3683, met vermelding 'Eigen Koers - voornaam naam'. Je ontvangt nog een bevestiging van jouw inschrijving na ontvangst van betaling. 

De gegevens worden niet doorgegeven aan derden en worden enkel gebruikt voor communicatie rond dit specifieke evenement.