HomeWie is wie?Eline Van Kerckhoven

Eline Van Kerckhoven

RC Mechelen

EN NU ACTIE!

Eline is regiocoördinator van de regio Mechelen sinds maart 2018. In die hoedanigheid werkt ze rond drie actiepunten. Eerst en vooral probeert ze een goede samenwerking te installeren tussen de jongerenafdeling en de moederpartij. Communicatie en transparantie in beide richtingen staan hierbij centraal. Als tweede punt wil ze de regio Mechelen versterken. Jong N-VA is in niet zo veel gemeenten actief en daar probeert ze verandering in te brengen. Jongerenafdelingen zijn immers cruciaal om het politieke vuur bij jongeren aan te wakkeren. Haar energie haalt ze vooral van haar derde punt. In haar omgeving merkt ze dat N-VA bij jongeren vaak negatief onthaald wordt. Dat imago wil ze veranderen en dat lukt volgens haar het beste vanuit de jongerenafdelingen.

ONDERTUSSEN IN DUFFEL

Eline woont in Duffel en is opgegroeid in een gezin waar politiek altijd veel aandacht kreeg. De waarden en normen waar N-VA voor staat, vindt ze erg belangrijk. Ze wou dan ook niet langer vanaf de zijlijn toekijken, maar ze mee verdedigen. Ze engageerde zich als bestuurslid bij jong N-VA Duffel en zet zich daar vandaag nog ten volle in. Haar actiepunten als regiocoördinator probeert ze ook zoveel mogelijk in Duffel toe te passen. Ze is verder lid van de afdelingsraad van Jong N-VA en engageert zich ook binnen N-VA Duffel.

STUDENT

Eline zit in haar derde bachelor klinische psychologie aan de KU Leuven. Het mooie aan psychologie vindt ze dat je als een vuurtoren kan zijn die mensen terug naar het juiste pad leidt. Ook in politiek liggen zorg en (psychisch) welzijn haar nauw aan het hart. Verder houdt Eline van cultuur en reizen, joggen en afspreken met vrienden.

Duffel
31 mrt 1997
Tel.
0475 49 71 53