HomeWie is wie?Els Delang

Els Delang

Stafmedewerker Communicatie

Els is stafmedewerker bij Jong N-VA sinds november 2015. Zij en haar collega Joris staan in voor de dagelijkse werking van Jong N-VA. Ze is verantwoordelijk voor de sociale media van onze jongerenpartij en voor het ledenblad Ronduit. Daarnaast ondersteunt ze de lokale afdelingen en organiseert ze mee de afdelingsraad.

JONGSTE GEMEENTERAADSLID

Het Vlaams-nationalisme werd Els met de paplepel ingegeven. Toen ze hoorde dat er jonge vrouwen gezocht werden voor de lokale N-VA-lijst in Sint-Katelijne-Waver stelde ze zich kandidaat en belandde op de 18e plaats. In 2012 werd ze verkozen als jongste gemeenteraadslid in Sint-Katelijne-Waver. Daar zetelde ze tot maart 2015, toen ze verhuisde naar Humbeek (Grimbergen).

TEAMPLAYER

Els houdt van zingen en dansen, bij Showkoor Amuse in Leuven leeft ze zich dan ook helemaal uit! Als lid van de werkgroep Kostuum zorgt ze voor de perfecte kledij voor elke voorstelling. Daarnaast tref je Els aan op het volleybalveld, ze speelt al jaren in dezelfde ploeg wat haar tot een echte teamplayer heeft gemaakt.

els_delang
Humbeek
26 apr 1989
Tel.
0473/57.46.55