Home Wie is wie? Evelien Lievens

Evelien Lievens

RC Zuiderkempen

BRUG TUSSEN JONGEREN EN POLITIEK

Als regiocoördinator voor de Zuiderkempen ondersteunt Evelien de lokale Jong N-VA afdelingen en geïnteresseerde leden binnen deze regio. Ze staat de lokale jongerenafdelingen met raad en daad bij en is een eerste aanspreekpunt. Evelien wil een brug vormen tussen de lokale Kempense afdelingen onderling alsook tussen hen en het nationale bestuur. Het is voor haar belangrijk om zoveel mogelijk jongeren te engageren om de politieke stap te zetten aangezien de toekomst bij de jeugd ligt.

Evelien studeerde in 2014 af als rechtspracticus aan de Thomas More Hogeschool in Geel. Na deze studies startte zij een schakelprogramma aan de Universiteit van Hasselt om een master in de rechten te behalen.

JONGSTE GEMEENTERAADSLID VAN GEEL

Evelien is al jaren lokaal actief binnen de N-VA. In 2011 sloot zij zich aan als bestuurslid bij N-VA Geel en Jong N-VA Geel. Momenteel bouwt zij als ondervoorzitter van Jong N-VA Geel samen met enkele enthousiaste Geelse jongeren een sterke jongerenafdeling uit. Vanaf september 2016 zetelt Evelien tevens als jongste raadslid in de Geelse gemeenteraad. Evelien ijvert voor een studentvriendelijke en veilige stad en zet zich verder in voor dierenwelzijn.

evelien lievens
Geel
03 nov 1993
Tel.
0499/19.69.07