Home Wie is wie Jeroen Bergers

Jeroen Bergers

Dagelijks bestuurslid

Jeroen Bergers is met zijn 21 jaar het jongste lid van het dagelijks bestuur. Jeroen studeert rechten aan de KU Leuven en is voorzitter van Jong N-VA Vilvoorde. Daarnaast is hij ook actief als actieverantwoordelijke in de studentenafdeling Jong N-VA Leuven.

Tussen zijn lessen en politieke activiteiten door schrijft Jeroen voor Doorbraak en werkt hij er mee aan de podcast. Ook is hij een fervent surfer.

Binnen het dagelijks bestuur houdt Jeroen zich bezig met onze acties en externe communicatie.

Voluit Vlaams

Geboren in Antwerpen, maar niet getogen. Op zeer jonge leeftijd volgde Jeroen zijn ouders mee naar Vilvoorde. Doordat hij school liep in Brussel maakte de Vilvoordenaar snel kennis met de verfransing van onze hoofdstad en Vlaamse rand. De keuze voor Jong N-VA was dus snel gemaakt.

Volgens hem is zelfbestuur de enige manier om een welvarende toekomst voor Vlaanderen te verzekeren. Vandaar dat je Jeroen waarschijnlijk wel zult kennen vanop de barricades, waarop hij graag op een ludieke manier wil werken aan de Vlaamse bewustwording en politiek aantrekkelijker maken voor jongeren.

Verjonging

Eén ding is absoluut belangrijk voor Jeroen: jongeren kunnen wanneer ze hun stem laten horen enorm wegen op het beleid, maar beseffen dat vaak nog niet. Daarom wil hij hen ondersteunen en de middelen geven om zowel lokaal als nationaal het beste van zichzelf te laten zien.

Jeroen Bergers
Vilvoorde
07 apr 2000
Tel.
0488 97 73 89