Home Wie is wie Joris Kelchtermans

Joris Kelchtermans

Stafmedewerker

Joris Kelchtermans is stafmedewerker voor Jong N-VA. Samen met zijn collega’s verzorgt hij de dagelijkse werking op het Jong N-VA-secretariaat. Joris ondersteunt het voorbereiden en opvolgen van politieke actuele dossiers en is een schakel met de lokale afdelingen.

ENGAGEMENT VOOR JONGEREN

In de beginjaren van N-VA was hij voorzitter van Ronduit N-VA!, de voorganger van Jong N-VA. De Vlaamse Beweging heeft hij ontdekt als voorzitter van de Vlaamse Jongeren Overijse en hun jeugdhuis De Klomp.

Van 2010 tot 2014 was hij parlementair medewerker in de Kamer van volksvertegenwoordigers. Voordien werkte hij als gemeentelijk jeugdconsulent en woonconsulent voor lokaal woonbeleid. Lokaal heeft hij ervaring als OCMW-raadslid en provincieraadslid.

Deze engagementen zorgden ervoor dat hij uiteindelijk een bachelor Sociaal Werk behaalde en een Master Overheidsmanagement en -beleid. Aangevuld met een brede algemene interesse en kennis maakt dit Joris tot een ideale medewerker voor Jong N-VA.

VOORLIEFDE VOOR DE VLAAMSE RAND EN ZWEMMEN

Hoewel Joris Poolse en Limburgse roots heeft, is hij geboren in Brussel en getogen in de Vlaamse rand.

In zijn vrije tijd is Joris zwemtrainer bij het ZORO-zwemteam in Overijse en probeert hij af toen zelf een sportief (zwem-)moment in te lassen. In de tijd die dan nog overblijft brengt hij graag een cultureel bezoek aan een stad met zijn echtgenoot.

Joris Kelchtermans
Overijse
Tel.
0496/56.93.80