Home Wie is wie Karlien Dekens

Karlien Dekens

Secretaris

Karlien Dekens (24 jaar) woont sinds enkele jaren in Brussel – Stad, maar is opgegroeid in Hoeilaart. Ze kent dus maar al te goed de problemen waar de Vlaamse rand en Brussel mee kampen. Onder andere het Nederlands is een thema dat voor haar belangrijk is en waar we op moeten blijven focussen. Vandaar houdt ze zich in haar vrije tijd bezig met het voorlezen en het helpen van jonge kinderen die in het Nederlands naar school gaan, maar waarvan de ouders dit niet machtig zijn. 

Verder is ze voorzitter van Jong N-VA Brussel, met een enthousiaste groep proberen ze actief te zijn door evenementen te organiseren, jongeren betrekken en samen iets gaan drinken in Brussel. Daarnaast is ze ook bestuurslid van N-VA Brussel – Stad. Lokale afdelingen zorgen ervoor dat Jong N-VA de grootse jongerenpartij van Vlaanderen is, daarom wilt ze graag meer ondersteuning bieden en helpen waar nodig bij onze lokale jongerenafdelingen. 

Karlien heeft een bachelor in communicatiemanagement en haar master heeft ze in London voltooid in Public Relations. Daarom vindt ze het belangrijk dat er op een correcte, maar zeker ook een luchtige manier kan gecommuniceerd worden. Communicatie verandert zo snel en het is niet altijd gemakkelijk om op de hoogte te blijven van de laatste evoluties, maar dit probeert ze zeker. Sociale media speelt hierbij een grote rol en het is een handig middel om in contact te blijven met jongeren. 

Nu is ze stagiaire in het Europees Parlement, bij Europarlementslid Assita Kanko, hier houdt ze zich voornamelijk bezig met vrouwen- en mensenrechten, communicatie, organiseren van evenementen en het begeleiden van de bezoeken. Dit is tot nu toe al een erg interessante ervaring geweest.

Karlien Dekens
Brussel
08 mrt 1996
Tel.
+32 484 85 90 04