Home Wie is Wie? Lowie Pierards

Lowie Pierards

RC Hageland

Wie is Lowie?
Ontmoet Lodewijk (Lowie), geboren in Sint-Truiden op 18 Juli 1998.
Lowie woont in Zoutleeuw. Zijn politiek engagement begon bij zijn studies te PXL in Hasselt, hier studeerde hij af in rechtspraktijk. Door zijn studies wist Lowie zijn draai in de politiek snel te vinden. Hij houdt zich veel bezig met gelijkheid, vrouwenrechten en holebi-rechten. Correctheid, respect en transparantie staan voor hem centraal. Mensen behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden. Hij is niet bang om zijn mening te uiten en zijn standpunten te verdedigen. Lowie kiest volledig Vlaams en gaat dan ook mee in het rebels verhaal van Jong N-VA. Je zal hem zeker weten terug te vinden voor een aangenaam gesprek, een duik in het water en een spelletje schaken.

Waarom de N-VA?
De standpunten van de N-VA komen perfect overeen met die van Lowie. Hij staat heel erg voor gerechtigdheid. Mensen gelijk behandelen, met een juist en correct wettelijk beleid. Hier wilde hij zicht van kleins af aan al voor inzetten. Lowie was op zijn 12 jaar al lid van de kindergemeenteraad van Zoutleeuw. De politieke vonk en de verantwoordelijkheden die erbij hoort zijn voor Lowie dus geen onbekend gegeven.
De problematiek die er is duidelijk en zonder blad voor de mond durven uiten maakt zeker dat hij voor onze partij koos. De standpunten die de N-VA inneemt vindt hij duidelijk en recht voor de raap. Dit maakt dat onze partij de perfecte partij is voor Lowie. 

Visie 
Als Regiocoördinator staat hij er op om er te zijn voor de jongeren in zijn regio. Duidelijke communicatie is hier heel belangrijk vindt Lowie. Er zijn voor de afdelingen in zijn regio en te helpen waar nodig. Hij vindt het dan ook vanzelfsprekend dat er meer face-to-face gewerkt moet worden. Kijken wat er in de jongeren omgaat en leren uit wat er goed verloopt en beter kan. Andere afdelingen aansporen om mekaar te helpen is dan ook zeer belangrijk voor Lowie, we zijn ten slotte één partij en één Hageland.

 

Lowie Pierards
Zoutleeuw
18 jul 1998