Home Wie is wie Magaly Knapen

Magaly Knapen

RC Hageland

Magaly Knapen is sinds maart 2017 de regiocoördinator van de regio Hageland. Daarnaast zetelt zij ook in de Afdelingsraad en de Algemene Vergadering van Jong N-VA. Op lokaal vlak is ze actief als voorzitster van Jong N-VA Aarschot en binnen de hoofdafdeling van Aarschot is ze jongerenverantwoordelijke en onderhoudt ze mee de sociale media van de afdeling.

Magaly is geboren en getogen in Aarschot, de parel van het Hageland. In 2017 haalde ze haar bachelor Rechtspraktijk aan de Karel Grote Hogeschool te Antwerpen met als specialisatie staats- en grondwettelijk recht. Momenteel werkt ze haar Master Internationale Betrekkingen en Diplomatie af aan de Universiteit Antwerpen. In haar opleiding specialiseert ze zich verder in regiostudies (Midden-Oosten) en internationale veiligheid.  Ze liep reeds stages bij federaal volksvertegenwoordiger Renate Hufkens en op het kabinet van staatssecretaris voor asiel en migratie Theo Francken.

De jongeren zijn de toekomst, zowel in de maatschappij als binnen N-VA. Daarom hecht Magaly een zeer groot belang aan de ondersteuning en vorming van de lokale afdelingen van Jong N-VA. Daarnaast vindt zij dat er binnen Jong N-VA naast politiek ook plaats moet zijn voor plezier en netwerking.

De thema’s die Magaly nauw aan het hart liggen zijn de institutionele aangelegenheden, asiel en migratie en veiligheid.

In haar vrije tijd is Magaly een fervente skiester, reist ze graag en doet ze aan ballet en yoga. Uiteraard gaat het leeuwendeel van haar vrije tijd naar de politiek en haar engagement binnen (Jong) N-VA.

magaly_knapen
Aarschot
01 mei 1994
Tel.
0478/47.64.70