HomeWie is wie?Michael Debruyne

Michael Debruyne

RC Mid- & Zuid West-Vlaanderen

WEST-VLAMING IN HART EN NIEREN

Michael Debruyne is afkomstig uit Ardooie. Bij aanvang van de middelbare school koos hij voor Izegem waar hij een vriendenkring uitbouwde in de KSA en later als leider een actieve rol opnam in het Izegemse verenigingsleven. 

POLITIEK ACTIEF

Bij de verkiezingen van 2009 was hij al overtuigd van het verhaal van de lokale sterkhouders van N-VA. Sindsdien is zijn engagement alleen maar gegroeid. In 2011 werd hij actief bij Jong N-VA Izegem, waar hij sinds 2012 de taak van secretaris op zich heeft genomen. Daarnaast is Michael ook Afdelingsraadslid voor zijn afdeling.

GOESTING IN MEER

De "goesting" om meer te doen voor zijn lokale afdeling en voor zijn regio overtuigde hem om zich kandidaat te stellen als regiocoördinator. In 2014 mocht hij deze taak op zich nemen en sindsdien zoekt hij naar opportuniteiten om in het arrondissement Kortrijk-Roeselare-Tielt jongeren te motiveren om een lokale afdeling op te richten. Hij biedt hen ondersteuning in hun opstart en activiteiten. 

ARRONDISSEMENTEEL BESTUUR

Door zijn functie als regiocoördinator mag hij ook de stem van de jongeren vertegenwoordigen als bestuurslid op het arrondissementeel bestuur. Deze kans liet hij niet liggen en met vol engagement helpt hij waar nodig bij de activiteiten van het arrondissement.

michael debruyne
Izegem
21 okt 1987
Tel.
0472 45 63 68