HomeWie is wie?Savannah van Dongen

Savannah van Dongen

RC Noorderkempen

Savannah, geboren in de havenstad Rotterdam, opgegroeid in het rustige, mooie Merksplas en heeft haar studententijd doorgebracht in het bruisende Antwerpen.

In deze laatste stad is haar politieke interesse tijdens haar studie Public Relations en Voorlichting ontstaan. Hoe meer ze te weten kwam over het politiek systeem, hoe meer het haar interesse wekte. Daarom besloot ze na haar professionele bachelor nog een master in Politieke Communicatie aan de Universiteit van Antwerpen te volgen. Naarmate haar kennis daar over de huidige politiek groeide, hoe meer haar voorkeur uitging naar de N-VA. Vanaf dat moment is het snel gegaan.

Ze wilde namelijk niet aan de zijlijn toekijken, maar actief deelnemen in het politieke gebeuren. Als parlementair medewerkster van Vlaams volksvertegenwoordiger Paul Van Miert staat Savannah middenin het hart van de Vlaamse politiek. Hiernaast is ze secretaris, communicatie- en jongeren verantwoordelijke N-VA Merksplas en ondervoorzitter van Jong N-VA Stadsregio Turnhout.  Als regiocoördinator voor de Noorderkempen wilt ze jongeren aansporen om zich politiek te engageren. Ieder heeft een stem, laat die horen! Je kunt meer bereiken en verwezenlijken dan je zelf misschien denkt. Tevens wilt ze als coördinator een brug vormen tussen de lokale afdelingen en de jongerenafdelingen en tussen lokaal en nationaal.

Merksplas
31 jan 1992