Home Wie is Wie? Silke Kegeleers

Silke Kegeleers

RC Antwerpen

Silke Kegeleers is in 1995 geboren en getogen in Schoten. Ze is voorzitter van Jong N-VA Schoten. Hiernaast is ze ook actief bij de moederpartij als bestuurslid en bekleedt ze de functies organisatie- en jongerenverantwoordelijke. In 2019 stond ze mee aan het roer bij de doorstart van de lokale jongerenafdeling. Hierdoor begon het te kriebelen om ook andere afdelingen te helpen opstarten, (her)activeren en begeleiden. Zo werd ze in maart 2022 tijdens de afdelingsraad verkozen als regiocoördinator van de regio Antwerpen. 

In 2013 begon Silke aan haar Masteropleiding Bestuurskunde en Publiek Management aan de Universiteit Gent. Hierna heeft ze een Master-na-Master in Banking & Finance bijgestudeerd. Na 6 jaar van het Gentse kotleven te hebben genoten, is Silke toch teruggekeerd naar het mooie Schoten waar ze van jongs af aan is opgegroeid.

Silke heeft jarenlang in meisjeschiro Sint-Filippus gezeten en heeft zich ook enkele jaren actief ingezet als leidster. Momenteel werkt ze bij de bank als Adviseur Ondernemersbank en starterscoach. Het vrij ondernemerschap is iets waar ze dagelijks mee in aanraking komt en wat haar dan ook nauw aan het hart ligt. Naast haar passie voor muziek, kan je Silke in haar vrije tijd op de tennisvelden van KTC Schoten treffen of in de fitness.

Als regiocoördinator wil Silke inzetten op samenwerking over de lokale afdelingen heen. Daarnaast wil ze zich engageren om nieuwe leden aan te trekken en politiek terug op de kaart te zetten bij de Antwerpse jeugd. Zo hoopt ze in elke gemeente in de regio een volwaardige afdeling te kunnen oprichten.

Schoten
27 sep 1995