Home Wie is wie Torben Gering

Torben Gering

Afgevaardigde N-VA Partijbestuur

West-Vlaming in Leuven

Torben is geboren in Kortrijk in 1993. Na zijn eerste twee bachelorjaren aan de rechtenfaculteit van de KUL campus Kortrijk (KULAK) mocht hij Leuven ontdekken en in onze machtige stad zijn studies voltooien. Leuven was liefde op het eerste gezicht. Het charisma van de stad, de Oude Markt, de prachtige natuurstukken en de bruisende sfeer die heerst in Leuven brachten Torben in betovering. 

Na zijn studie aan de KUL specialiseerde hij zich en volgde hij de master in het Vennootschapsrecht aan de Brusselse afdeling van onze Alma Mater. Dankzij zijn liefde voor de stad en de Leuvenaren is hij blijven plakken in het wondermooie Leuven. Torben woont samen met de liefde van zijn leven in Kessel-Lo.

"De kunst van het onderhandelen"

Torben is sinds een jaar advocaat-stagiair aan de balie van Brussel. Als advocaat-stagiair vindt hij het zeer belangrijk om rekening te houden met het menselijke aspect bij conflicten, daarom heeft hij zich aangesloten bij een advocatenkantoor waar “de kunst van het onderhandelen” de slagzin is en waar conflictoplossing via bemiddeling centraal staat.

Actief verenigingsleven

Naast zijn professioneel leven is Torben zeer aanwezig in tal van verschillende Leuvense verenigingen. Zo is hij nu ook voorzitter van Jong N-VA Leuven. Hij was tijdens zijn studiejaren uiterst actief als voorzitter en bestuurslid in verschillende Leuvense (studenten)verenigingen. Graag wil hij die ervaring gebruiken om samen met N-VA Leuven iets te kunnen betekenen voor alle inwoners van Leuven, jong en oud.

Vrije tijd

In zijn vrije tijd geniet Torben van een frisse pint op de Oude Markt en van een stevige wandeling in de groene omgeving van Leuven en gooit hij af en toe eens een bal in de basketbalring. Torben houdt tevens van stevige lectuur en heeft een passie voor alles wat geschiedenis uitstraalt. Naast een fervente muziekliefhebber, gaande van opera tot heavy metal, is Torben gepassioneerd door de horeca. Jarenlang heeft hij als jobstudent in een sterrenrestaurant gewerkt, waar hij de passie voor de keuken overgenomen heeft en waar hij heeft ontdekt wat waar ondernemen is: passie en durven.

Torben Gering
Leuven
21 mei 1993