HomeWintertreffen 2020

Wintertreffen 2020

Ik schrijf me in voor het Wintertreffen weekend 2020 van Jong N-VA van 28 februari tot 1 maart.

Kies je programma

Een bezoekje bij de Schrijfdokter (enkel in de voormiddag) - VOLZET

Lezen jouw teksten niet zo vlot? Heb je moeite met goede persberichten schrijven? Die klachten zullen zo verdwijnen na een bezoekje van de Schrijfdokter.

Brandjes blussen for dummies (enkel in de namiddag) - VOLZET

Conflicten zijn niet weg te denken uit de (politieke) wereld van vandaag. Torben Gering, erkend bemiddelaar en voorzitter van Jong N-VA Leuven, leert je hoe je die brandjes snel blust.

Hoe werkt het lokaal?   (voormiddag VOLZET)

De lokale werking heeft geschreven en ongeschreven regels. Rik Verwaest, schepen in Lier,  geeft tekst en uitleg bij de verschillende organen. Daarnaast vertelt hij hoe je als jonge politicus of politica meer informatie kunt krijgen over jouw lokale rol.  

Leren brullen

Van straatacties tot jeugdraden en wijkcomités. Er zijn heel wat gelegenheden om je mening te laten horen in je stad of gemeente. Voormalig Jong N-VA-voorzitster Kim Van Cauteren legt je de spelregels uit en leert je hoe je een sterke politieke actie in elkaar steekt.

Eerste hulp bij goede organisatie

Hoe zit de N-VA en Jong N-VA eigenlijk in elkaar? Hoe organiseren we ons het best als afdeling? Jong N-VA-voorzitter Lawrence Vancraeyenest, schepen in Edegem, en Hans Govaerts, N-VA secretariaat, gaan hier dieper op in en geven je eveneens tips mee voor een productieve bestuursvergadering zonder conflicten.

Politieke influencer 101

Like, heart, retweet. Jongeren tokkelen de hele dag op hun smartphone. Het is dus belangrijk dat jongerenafdelingen daar aanwezig zijn. Na deze sessie met Maikel Parmentier, stafmedewerker sociale media bij de N-VA, hebben de klassieke sociale media (Facebook, Instagram, Twitter) voor jou geen geheimen meer.

Help, een camera!

Hoe kom ik ontspannen over? Hoe verwoord ik mijn boodschap duidelijk en krachtig? Charlotte Vandecruys, DB-lid en medewerker sociale media bij de N-VA, geeft jouw meer zelfvertrouwen voor die intimiderende camera.

Spreken voor publiek ( VOLZET)

Bezorgen presentaties voor publiek jou knikkende knieën? Dan is deze workshop met spreekcoach Fons Van den Broeck helemaal iets voor jou. Met onze tips sta jij vol zelfvertrouwen vooraan.  

Als je afgevaardigd bent voor je afdeling voor de afdelingsraad kan je hier je aanwezigheid bevestigen. Is er geen afdeling actief in jou gemeente? Je mag dan je kandidatuur stellen voor 1 van de 20 coöptaties in de nieuwe afdelingsraad.

Ben je kandidaat voor het nationaal Dagelijks Bestuur van Jong N-VA dan kan je hier je kandidatuur indienen.

Gelieve het totale bedrag van 50 euro te betalen op het Jong N-VA rekeningnummer BE14 7330 0911 3683 met vermelding 'Wit2020 en je naam'. Je ontvangt nog een bevestiging van jouw inschrijving na ontvangst van betaling. 

De gegevens worden niet doorgegeven aan derden en worden enkel gebruikt voor communicatie rond dit specifieke evenement.