Jong N-VAmbassadeur

We staan voor een belangrijk verkiezingsjaar! Samen met onze districtsburgemeester Paul Cordy en districtsschepen Charlie Van Leuffel gaan we in op hun engagement voor de partij en geven ze tips en tricks over hoe je als jongere een goede ambassadeur kan zijn van onze partij.

5 december 2023

Agenda-item bekijken

Jong N-VA Regio Waereghem @ kerstchalet

Kom iets drinken of eten aan onze chalet aan de ijspiste in Waregem

8 december 2023

Agenda-item bekijke

Boekvoorstelling "Amerika Ontrafeld" door Roan Asselman Jong N-VA Rodenbach

Jong N-VA Rodenbach werpt een blik over de Atlantische Oceaan. 2024 is niet alleen het jaar van de verkiezingen in Vlaanderen, ook in de Verenigde Staten is het weer alle hens aan dek. Volgend jaar zijn er opnieuw presidentsverkiezingen.

8 december 2023

Agenda-item bekijken

Quiz Jong N-VA Izegem

Van 18 tot 24 december gaat de Warmste week terug door in Brugge. Dit jaar met als thema ‘Opgroeien zonder zorgen’, een thema die ons als jongerenpartij nauw aan het hart ligt. Daarom gaat ook een deel van de opbrengst naar De Warmste Week. Dit jaar organiseren we dus terug met jong N-VA Izegem onze ‘Warmste Quiz’!

9 december 2023

Agenda-item bekijken

Demir Studentenzwier - Jong N-VA UGENT

Een beetje rebelsheid kan de wereld veranderen. Zuhal Demir, leading lady van de Vlaamse regering, weet dat als geen ander. Op 12 december komt ze in het kader van haar studententournee naar Gent!

12 december 2023

Agenda-item bekijken

Demir Studentenzwier - Jong N-VA VUB

Een beetje rebelsheid kan de wereld veranderen. Zuhal Demir, leading lady van de Vlaamse regering, weet dat als geen ander. Op 13 december komt ze in het kader van haar studententournee naar Brussel!

13 december 2023

Agenda-item bekijken

Met Jong N-VA Deurne naar de Kerstmarkt

De kerstperiode is een tijd van gezelligheid, warmte en verbinding. Jong N-VA Deurne nodigt iedereen uit om samen de kerstsfeer te proeven tijdens de eerste editie van de kerstmarkt op de Gallifortlei!

17 december 2023

Agenda-item bekijken

Jong N-VA Herentals op de Kerstmarkt

Kom op zondag 17 december langs ons Jong N-VA Herentals kraampje op de kerstmarkt! Laat je verwarmen door de gezellige sfeer en geniet van een uitgebreid assortiment aan overheerlijke drankjes.

17 december 2023

Agenda-item bekijken

Jong N-VA kanton Aalst kerstcafé

Vier kerst met het bestuur van Jong N-VA kanton Aalst met een lekker drankje! Wees welkom op vrijdag 21 december vanaf 20 uur.

21 december 2023

Agenda-item bekijken

Quiz Jong N-VA Beveren

Ga op zoek naar uw slimste quizvrienden en markeer 27 januari 2024 alvast in uw agenda, want Jong N-VA Beveren organiseert voor de derde keer een quizavond!

27 januari 2024

Agenda-item bekijken

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x