Jong N-VA UGent op de Student Kick Off '23

Zin om onze studentenvereniging beter te leren kennen of gewoon om een babbeltje te komen slaan met ons? Breng dan zeker een bezoekje aan onze stand in de Student Village op Student Kick-off.

27 september 2023

Agenda-item bekijken

Sofagesprek met Theo Francken en Sarah Smeyers

Heb je zin in een boeiend en gezellig sofagesprek met twee toppers van onze partij? Kom dan op 27 september 2023 naar CC De Werf in Aalst met Theo Francken en Sarah Smeyers.

27 september 2023

Agenda-item bekijken

Kennismakingsavond Jong N-VA Leuven

Jong, rechts en Vlaamsgezind? Kom dan zeker kennismaken met onze politieke jongerenpartij op maandag 2 oktober in Café Sport!

2 oktober 2023

Agenda-item bekijken

Jong N-VA UGent Quizt ze!

Wij heten jullie allemaal van harte welkom op onze quizavond van Jong N-VA UGent! Quiz met je team de sterren van de hemel en win tal van leuke prijzen.

12 oktober 2023

Agenda-item bekijken

Jong N-VA Deinze eetfestijn

Wij bestaan 5 jaar en vieren dat met ons eerste eetfestijn! Een feest met heerlijke Vlaamse klassiekers en echte volksspelen.

22 oktober 2023

Agenda-item bekijken

Jong N-VA Familie & Vriendencantus, Antwerpen editie!

Kom samen met ons lachen, zingen en klinken op deze speciale familie- en vriendencantus, georganiseerd door Jong N-VA Antwerpen, Jong N-VA District Antwerpen en Jong N-VA StuAnt.

27 oktober 2023

Agenda-item bekijken

Algemene quiz - Jong N-VA Edegem

Kom mee quizzen op de derde editie van onze algemene kennisquiz! Net als vorige jaren zijn er weer mooie prijzen te winnen.

24 november 2023

Agenda-item bekijken

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x