Torben Gering

West-Vlaming in Leuven

Torben is geboren en getogen in Kortrijk in 1993. Zijn jeugd en middelbaar onderwijs bracht hij door in Harelbeke en, iets later, in Heuvelland en Ieper. Na twee schone jaren aan de rechtenfaculteit van de KUL campus Kortrijk (KULAK) vervolledigde hij zijn studies aan de KUL in Leuven en in Brussel.

Leuven liet Torben niet los, waardoor Torben zich nu al enkele jaren een trotse Leuvenaar kan noemen, samen met de liefde van zijn leven.

 


"De kunst van het onderhandelen"

Torben is advocaat en erkend bemiddelaar aan de balie van Brussel. Als advocaat en erkend bemiddelaar vindt hij het zeer belangrijk om rekening te houden met het menselijke aspect bij conflicten.

In zijn dagdagelijkse praktijk staat “de kunst van het onderhandelen” centraal en streeft Torben naar conflictoplossing via overleg en bemiddeling.

Torben is daarnaast ook actief als communication & ICT manager en coach bij een opleidingsinstituut in onderhandelen en bemiddelen.


Actief verenigingsleven

Naast zijn professioneel leven is Torben zeer aanwezig in tal van verschillende verenigingen. Zo is nog steeds actief binnen de kern van Jong N-VA Leuven en was hij tijdens zijn studiejaren uiterst actief als voorzitter en bestuurslid in verschillende Leuvense (studenten)verenigingen.

Los van de politiek is hij ook actief in Brusselse advocatenverenigingen (JABkes en het VPG) en in de ondernemerswereld (JCI Leuven, Jong VOKA).


Vrije tijd

In zijn vrije tijd geniet Torben van een frisse pint op de Oude Markt en van een stevige wandeling in een groene omgeving van Leuven en gooit hij af en toe eens een bal in de basketbalring. Torben houdt tevens van stevige lectuur en heeft een passie voor alles wat met geschiedenis te maken heeft. Naast een fervente muziekliefhebber, gaande van opera tot heavy metal, is Torben gepassioneerd door de horeca. Jarenlang heeft hij als jobstudent in een sterrenrestaurant gewerkt, waar hij de passie voor de keuken overgenomen heeft en waar hij heeft ontdekt wat waar ondernemen is: passie en durven.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x